L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 13 d’octubre del 2018

La Valldigna Extrem que organitza el Centre Excursionista de Tavernes serà el dissabte dia 20 d'octubre


El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna realitzarà el dissabte, dia 20 d'octubre, la Valldigna Extrem, una prova esportiva que consisteix a recórrer una distància de 42 km. per les les muntanyes i camins de la Valldigna.



L'eixida és des de la Plaça Major per recórrer la Senda Travessera de Favara, Font de la Granata, Font de la Sangonera, senda dels Maquis, cim de la Ratlla, Font del Barber, Els Tossalets, barranc de Maluc, arribar a Simat, camí dels Brolls, senda de les Arcades, Font del Cirer, Cova de les Mallaetes, Penyalba, la Drova, font del Gos,repetidor de TV, senda de la Cadira i tornar a Tavernes.



A la Valldigna Extrem, com es pot comprovar mirant el trajecte previst, es gaudeixen de unes espectaculars i impressionats vistes de la Valldigna i part de les comarques centrals valencianes. 

VALLDIGNA EXTREM 2018 
Lloc d'eixida: Plaça Major (Ajuntament de Tavernes)
Inscripcions: 07 h
Sortida: 07:30 h
Preu socis CETV: 5 €
Preu no socis: 8 €

A remarcar que el preu inclou un detall recordatori de l'activitat, els avituallaments i l'assegurança.