L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dimecres, 3 d’octubre del 2018

Celebració del Mig Any Faller el 6 octubre

 
Les falles es viuen durant tot l'any al nostre municipi, i aquest cap de setmana gaudirem amb la tradicional festa del "Mig Any Faller" a la Plaça Major, amb un munt d'activitats per a grans i menuts. La germanor entre les falles de Tavernes serà l'eix central d'un esdeveniment que s'allargarà durant tot el dissabte, concretament des de les 11.00h fins la matinada del diumenge.
 
Entre les diferents activitats que s'hi realitzaran destaquen el campionat de truc, el taller de circ participatiu, el vermut musical amb la xaranga "Xe, això ho pague jo" i el sopar popular acompanyat amb l'orquestra "Primera plana". Els tiquets per al sopar popular es vendran durant la setmana als sis casals fallers. 
 
Sigues o no faller, estàs convidat a passar un gran dia de festa i de germanor a Tavernes.