L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dijous, 18 d’octubre del 2018

Les males previsions sobre l'oratge han aconsellat suspendre la "Valldigna Extrem" del dissabte.Les previsions gens optimistes sobre l'oratge així com les alertes de l'Agència Estatal de Metereologia han obligat al Centre Excursionista de Tavernes a canviar la data de la "Valldigna Extrem" anunciada per al pròxim dissabte.

La data de la nova celebració és el pròxim dia 10 de novembre, també dissabte.

El CETV demana disculpes per les molèsties i seguirà informant sobre qualsevol aspecte de la prova.

De tota manera, els interessats a participar-hi que no s'obliden a marcar a la seua agenda: pròxim dia 10 de novembre, teniu una cita amb la "Valldigna Extrem".

Remés pel CETV