L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 20 d’octubre del 2018

Nota de l'Ajuntament: Actualitat a les 20:25 hores


L’alcalde Jordi Joan ha presidit la reunió de l’equip de resposta a les emergències de Tavernes de la Valldigna on s’ha fet una valoració de la situació i s’han pres mesures preventives per a les pròximes hores.

Ara mateix  la situació està davall control. La pluja ha parat i el cabdal del riu ha començat a baixar. No obstant, el Centre de Coordinació d’Emergènciees manté l’alerta nivell roig d’alt risc per pluges fins mitja nit. El dispositiu d’emergència continua actiu.

El treball de la regidoria d'Agricultura en el terme

El regidor d'Agricultura, Javi Escrihuela,  ha estat tota la vesprada coordinant les actuacions en el terme municipal de la brigada agrària, i més en concret en aquells punts,  com el pont de la nacional o els voltants de la Casa Verda, es podien produir algun embossament per canyes.

El dispositiu organitzat per la regidoria d'Agricultura comprenia dos retroextravadores de braç llarg, llogades per a l'ocasió, a més de les dues màquines de l'Ajuntament.

Igualment s'havia muntat un dispositiu de control en les comportes del riu Vaca i de la Séquia Mare. Les comportes del riu s'han obert per tal de que evacuara a la mar.  

IMPORTANT: 

Es prega que es retiren els vehicles estacionats fora de la calçada en el Passeig Colón i la zona de Prado Comarcal, i s’estacionen cap a la banda nord (part alta) del municipi. En cas d’inundacions que deixen impracticable la calçada, els vehicles dels cossos de seguretat i emergències han de tindre un pas lliure per fora de la calçada per a actuar a la zona en cas de necessitat.



Els equips d’emergències han habilitat un carril a la CV-50 direcció Alzira d’entrada i eixida de vehicles.

Recomanem seguir els canals d'informació oficials de l’Ajuntament per tal d'estar al corrent de les últimes novetats.

👉 https://www.facebook.com/AjuntamentTavernesValldigna/  
👉 https://twitter.com/AjunTavernesV

L'Ajuntament ha agraït la col·laboració i treball dut a cap per tots els cossos que s'integren dins de Forces de Seguretat, voluntaris de Protecció Cívil, bombers, tècnics municipals, membres de la brigada agrària municipal  i ciutadania de Tavernes.

ℹ️⛈️ Informació meteorològica:
AEMET: http://www.aemet.es/…/horas/tavernes-de-la-valldigna-id46238
112CV: http://www.112cv.gva.es/


Segons la nota de facebook

1 comentari:

Anònim ha dit...

I els regidors de l'oposició no han anat per informar-se i aidar si era precís?