L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

dimecres, 10 d’octubre del 2018

Actuació de la Muixeranga de Cullera dins de la celebració del 9 d'Octubre

 

 La Muixeranga de Cullera, una associació dedicada a la promoció de la cultura valenciana a partir de la tradició de la Muixeranga, va actuar ahir en la plaça Major en acabar-se l'acte institucional.

 
 Cal recordar que La Muixeranga o “Ball dels valencians” és el nom que rep un conjunt de danses tradicionsl i torres humanes originàries del País Valencià i que tenen el màxim representant en la Muixeranga d'Algemesi i els balls i torres que s'alcen dins de les festes de la Mare de Déu de la Salut, que són patrimoni immaerial de la UNESCO.


La Muixeranga de Cullera ens va oferir ahir una mostra d'aquestes tradicions valencianes. Us oferim unes fotografies de diversos moments de la seu actuació.