L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 28 d’octubre del 2018

L'alcalde confirma la inversió de 150.000 euros en instal·lacions esportives en la presentació del Club Atletisme Valldigna



L'alcalde Jordi Joan va confirmar la inversió de 150.000 euros en la construcció de noves instal·lacions esportives (llançament de pes, salt d'alçada, salt i pista de millora de tècnica d'eixida en curses) en la presentació del Club Atletisme Valldigna. L'anunci de l'alcalde va ser rebuda amb gran satisfacció i aplaudiments dels assistents a l'acte.

El Club d'Atletisme la Valldigna va celebrar la presentació oficial ahir de vesprada en el pavelló Carlos Pellicer,  acte que va comptar amb la presència de regidors de l'Ajuntament, entre ells el regidor d'esports, Josep Llácer, i l'alcalde Jordi Joan.



La pluja intensa del començament de l'acte ve fer que el pavelló s'omplirà a poc a poc, poc, al final amb l'assistència esperada i la presència de  pares, amics i familiar, tots al voltant dels grans i menuts atletes que componen la gran família de l'atletisme.
 
Els atletes han desfilat un a un ocupant el centre del pavelló i mostrant que aquest esport no té edats. La presentació ha mostrat un vídeo on els més menut han opinat d'allò que significa per a ells l'atletisme, a més d'una mostra de fotos dels integrants del club en diferents aspectes, esportius, en família....

Els parlaments han estat a càrrec del coordinador, del president del club Raül Aparisi i de l'alcalde de Tavernes Jordi Joan. 


El president ha donat a conèixer el gran creixement del club i les bondats de la pràctica d'aquest esport, fent menció del gran treball dels monitors.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va reconéixer el gran treball desenvolupat del club i va recordar el gran recolzament que el govern local de Compromís dóna a la practica d'aquest esport, demostrable en l'augment de la quantitat del conveni firmat entre les dues entitats, i en tot el suport en les proves i curses que organitza.


L'alcalde va confirmar que l'Ajuntament, atenent la petició feta pel club temps arrere, i dins del pla de millora de les instal·lacions esportives, executarà les obres que faran possible en el camp del Vergeret la pràctica de llançament de pes, salt d'alçada, salt i pista de practiques per a la tècnics d'eixida de carreres.  Això suposara la inversió de 152.000 euros del qual el màxim beneficiari serà el club.


Jordi Joan va remarcar que el club sempre rebrà el suport dins de les possibilitats i dels recursos disponibles i  va apel·lar al diàleg per donar solució a les demandes i necessitats, un diàleg al qual afirmava sempre està disposat el govern de Compromís.