L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 11 d’octubre del 2018

Finalitzen les tasques del voluntariat ambiental a Benifairó i Tavernes





A finals de setembre van finalitzar els treballs del Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals a Tavernes i Benifairó de la Valldigna, dut a terme pels voluntaris del Grup Muntanya Valldigna.

Les principals tasques dels voluntaris han estat de prevenció d’incendis forestals, vigilància i control de paratges naturals i camps agrícoles, control d'abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls. Durant el temps que s'ha fet la vigilància no hi ha hagut cap incendi.


La Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldign veu molt positiu que es continue fent el voluntariat ambiental a tota la Valldigna i ha assenyalat per la seua  banda que faran el possible per continuar amb la vigilància de la comarca.



Totes les incidències detectades seran remeses, mitjançant una memòria valorada, a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, perquè n’estiguen informats.

El Grup de Muntanya Valldigna ha agraït als voluntaris l'inestimable tasca realitzada, i des d'aquesta secció, vol animar a tota la gent de la Valldigna a participar-hi el proper any.