L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 18 d’octubre del 2018

Tot està preparat per a rebre la gota freda



La previsió d’AEMET de gota freda i possibles pluges fortes i ratxes de vent en el País Valencià i la Safor-Valldigna (la fotografia superior és la darrer gota freda a la Goleta), que en alguns casos poden ser de fins a 180 litres en 12 hores, ha dut a l’Ajuntament a activar els protocols d’emergència. Estan a punt els dispositius per si cal l’actuació de la Policia Local, Protecció Civil i brigades municipals  en algun punt del terme, sobre tot en el cas de les zones del riu i la mar, especialment a la Goleta.

L’Ajuntament aconsella que en el període de fortes pluges que anuncia AEMET a la nostra comarca cal que els veïns s’abstinguen de transitar pel terme perquè l’aigua pot omplir els camins i es pot perdre l’orientació en estar marges tapats. I sempre val més previndre que lamentar-nos després.


https://4.bp.blogspot.com/-LV30BkcC3aU/WmyJYQ8faFI/AAAAAAAAzco/f8CEoxRPaicvEK6uBx3sBkIrRuvyPsjigCLcBGAs/s1600/canal7.jpg
Les màquines estan preparades per si han d'actuar en algun punt del terme


La regidoria d’Agricultura ha preparat també diverses mesures així al llarg del matí d’avui es prepararan les tanques per als camins en perill d’inundació, en concret a l’Assut, el Vadell, Camí Fondo i Pas de Galera.

Les comportes del riu per a desembocar a la mar i Séquia Mare estan comprovades i engreixades, i avisada l’empresa local que disposa de retroexcavadora per si calgués la seua intervenció en algun taponament del riu, especialment en el pont de la carretera nacional, per les canyes que arriben a Tavernes des d’altres localitats. Les dues més menudes que disposa l’Ajuntament hi haurà una en la zona de la Goleta i l’altra es queda en la zona del casc urbà.