L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 7 d’octubre del 2018

Tavernes celebra el 9 d'Octubre


Tavernes commemora el pròxim dimarts la jornada festiva del “9 d’Octubre”, festa dels valencians i valencianes. L’Ajuntament ha programat un acte institucional, amb la lectura del manifest sobre la jornada, que se celebrarà com es costum en el saló de plenaris amb la presència dels regidors del consistori i els representants de les entitats i associacions locals.

El 9 d’Octubre ha de ser un dia de germanor per a tots, de confraternitzar tots els valencians i valencianes, els vallers i les valleres, i igualment un dia on tots recuperem el sentiment de formar part d’un poble amb una identitat i personalitat pròpia.

Com a complement de l’acte institucional hi ha programat a les 11:30 a la plaça Major una actuació de la Muixeranga de Cullera mentre la SIUM vallera oferirà el tradicional concert de l’efemèride en l’auditori de la societat a partir de les 12:30 hores.

La celebració de la jornada festiva, amb l’acte institucional i diversos actes festius i lúcids es ve realitzant de manera ininterrompuda des del 2011. Eixe any , el Govern de Compromís va recuperar la celebració del 9 d’octubre, després que durant més d’una dècada els anteriors governs municipals del PP  l’hagueren eliminat del programa oficial festiu valler.