L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 11 d’octubre del 2018

S'ultima el projece de pistes de Calistènia i de Street Work en els Sequers i la zona del Parc del Molló


El govern de Compromís prepara l’execució del projecte "Subministrament  i    instal·lació  de circuits de calistènia  i   pistes d'street workout”  tant en el casc urbà com en la platja. En el casc urbà la instal·lació es durà a cap en la zona de Sequers, com es pot veure en el plànol adjunt, mentre que en la platja estarà en la zona annexa al Parc del Molló.

Les obres que ara es contracten han de tindre en condicions normals una vida útil superior als 5 anys i per a executar-les es disposa d'una consignació pressupostària de 69.300 euros.

Després de seguir el procediment habitual i legal en els contractes, la mesa de contractació ha acceptat la documentació presentada per les empreses “Jardinería, piscinas y tecnologia. SL”, “Hags Swelek, SA”, “Novatilu SL”,  “Instalaciones  Manuel Plaza SL”, “Mobipark SL”, “Lappset España VR SL” i “Urban Street Design SL”.

L’adjudicació de l’obra es farà després de la reunió de la Mesa de Contractació per a la valoració definitiva i estudi de les ofertes tècniques, així com les econòmiques.





Les noves instal·lacions permetran l’entrenaments al carrer (en inglés street workout), una activitat esportiva basada en entrenar al carrer, en parcs o espais públics, i on s’usa el propi cos i qualsevol objecte per als exercicis físics.

Els seguidors consideren que més que una forma d’entrenament, la filosofia d’aquest moviment esportiu és una forma de vida que es basa en valors com el respecte i l’educació.

És per tant un entrenament físic a l’aire lliure, amb la qual cosa es promou la llibertat en l’activitat física, perquè cada individu el que fa és adaptar-la a les seues condicions i possibilitats.

Encara que hi ha bastant semblança entre les dues disciplines esportives, la calistènia es bases més en exercicis efectuats amb el propi pes corporal.

Font: Plataforma de contractació estatal