L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 28 d’octubre del 2018

L'ajuntament millora els passos de vianants de l’encreuament del Prado Comarcal i Joaquim Verdú


 
El govern de Compromís continua la millora de l’accessibilitat en la zona del  Prado Comarcal amb actuacions en l’encreuament amb el carrer Joaquim Verdú, on s’estan convertit en accessibles els dos passos de vianants existents i que no ho eren.

A les fotografies podem observar com es treballa en un i l'altre ja està acabat. El resultat: l’accessibilitat total, passos a quota zero,  paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda i vianants en general. La zona és molt transitada perquè dóna accés al Centre de Salut i a l’Escola de Música, a més de servir de pas cap al CEIP Alfàndec, Passeig Colon i Camp Municipal d’Esport i Pavelló Cobert.


Aquest pas (encreuament Joaquim Verdú) s'ha modificat perquè siga accessible
El pla de millora de la zona de la plaça del Prado Comarcal-Mestre Sansaloni  ha suposat una inversió de 210.000 euros i una actuació en 11 encreuament en les voreres i carrers d’aquestes vies, però a més en els carrers La Granata i Lluís Vives, per facilitar l'accés als jocs infantils de la Plaça d’Espanya, Rei En Jaume I i Gandia.

Un altre pas de vianant sdel Prado, abans inaccessible, i ara millorat i accessible.

Les millores  pensem nosaltres, però igual estem equivocats, beneficien Tavernes i a més a més, és una elecció veïnal i arriba després de dècades sense que cap govern anterior actuara per eliminar les barreres arquitectòniques i donara més seguretat als vianants. Però no...  les obres han estat criticades pel PP i Ciudadanos.

La critica del PP: que s’han eliminat dos? places d’aparcament en executar els passos de vianants, o siga, per a ells el cotxes està per damunt de les persones i són més importants que la seguretat de les persones. 

Un nou pas de vianants per facilitar l'accés a la plaça del Prado: Centre de Salut i Escola de Música.

Ciudadanos va dir que no calien fer nous passos d'accés a la Plaça del Prado i Centre de Salud, que ja n’hi havia prou i més amb el d’enfront del Servei d’Urgències. Però oblidava dir que els cada pas té objectius diferents i per això estan separats: un, l’antic, és per a  per urgències i els altres són accedir a la plaça, al Centre de Salut i Escola de Música.