L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 19 d’octubre del 2018

La falla Passeig proclama les falleres majors 2019.



La comissió de la falla Passeig de Tavernes celebra demà  dissabte, dia 20, la proclamació de les que seran les falleres majors per a 2019 Encar Guijarro i Alba Almiñana acompanyades pels presidents Sergio i Gerard Espinosa. 

L'acte tindrá lloc al Saló la Font  a partir de les 21.30 hores. Després del sopar se celebrarà l'acte en el qual es farà entrega a ambdues falleres d'un pergamí recordatori del seu nomenament. A més, la comissió retrà homenatge als anteriors presidents de la falla, Òscar Sansaloni i Pau Frontera. 

Un fi de festa clourá aquest primer acte oficial de la comissió fallera que enguany celebra el seu 35é aniversari. L'exaltació d'Encar i Alba serà els dies 24 i 25 de novembre a la Casa de la Cultura. 



La falla indica que, en un principi se celebra l'acte, però sempre atenent les indicacions de l'Ajuntament en cas de pluja.