L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 23 d’octubre del 2018

L'Associació de Veïns homenatgea al col·legi Sant Josep HH.DC en els seus 120 anys



L'Associació de Veïns "La Valldigna" ha organitzat per al pròxim divendres, dia 26, i dins de la celebració del "Dia del Veí" un acte de reconeixement al col·legi Sant Josep de las HH de la Doctrina Cristiana per la seua aportació a l'ensenyament i pel desenvolupament del compromís social i la dignitat de les persones generació de vallers rere generació, fins els 120 any.

L'acte tindrà lloc a la Casa de la Cultura, a prtir de les 19 hores del dia 26, amb parlament i lliurament de premis per l'alcalde, Jordi Joan, i la presidenta de l'entitat, Maria Lluïsa Grau. Després esta anunciada una actuació de la Coral Marinyén i un vi d'honor.

L'acte s'emmarca dins de les celebracions del centenari de la ciutat

3 comentaris:

Unknown ha dit...

120 anys d'adoctrinament nacional-catòlic.

La Cotorra de la Vall ha dit...

S'homenatgea un centre escolar, un centre que va ensenyar a llegir i escriure centenars de vallers en un temps, primer terç del segle XX, on no hi havia escoles ni públiques ni privades.
També l'escola pública va ser durant molts anys d'adoctrinament nacional-catòlic, del 1939 fins la llei Palasí del 1970, i això no lleva perquè a centres públics de Tavernes se'ls reconeguera els seus primers 50 anys de servei als valleres.

Anònim ha dit...

Trobe molt acertat el reconeixement.
120 anys