L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 6 d’octubre del 2018

Activitat del Club de Bàsquet cap de setmana.



Cal  destacar la disputa de la final Cadet Femení de la Lliga Valenciana 2018. La Lliga Valenciana es un fantàstic torneig de pretemporada on participen i mesuren els seus nivells els equips federats.

Les Cadets femení han aconseguit guanyar aquest passat dijous la semifinal i competirà i gaudirem de la final contra el UBF Torrent avui  dissabte al pavelló d'Almussafes a les 19:00. 


 Per altra banda, els nostres primers equips Tecniverd inicien les seues respectives lligues amb molta ambició i una gran preparació física i mental per passar el primer examen, els tres conjunts tenen clar que s'ha de començar fort i donar un gran primer pas, TECNIVERD CBT AUTONÒMIC - CB XIRIVELLA “A” Diumenge 7 d’octubre a les 19:00 i el TECNIVERD CBT 1ª ZONAL - CHEM MECANITZATS VB ALGEMESÍ Dissabte 6 d’octubre a les 19:00, ambdós al Pavelló Carlos Pellicer. DÉNIA BÀSQUET - TECNIVERD CBT FEMENÍ Dissabte 6 d’octubre a les 12:00. Dénia Av/Joan Fuster s/n. 

 La resta de planter jugaran amistosos per agafar el ritme de competició. Pavelló Carlos Pellicer. DÉNIA BÀSQUET - TECNIVERD CBT FEMENÍ Dissabte 6 d’octubre a les 12:00. Dénia Av/Joan Fuster S/N.

Remés