L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dissabte, 27 d’octubre del 2018

Aquesta matinada canvi de l'hora. Serà l'última vegada?

 
Aquesta matinada - la de dissabte a diumenge. i més en concret a les 3 de la matinada de diumenge, cal canviar l'hora: endarrerir una hora el rellotge i fer que les busques marquen les 2.

És l'adaptació a l'horari de l'hivern que habitualment hem vingut fet fins ara el darrer cap de setmana d'octubre i diuen que és per aprofitar més la llum del sol. ¿Serà enguany l'últim canvi després del debat que hi ha a Europa de no modificar més el rellotge?  Recordeu que ara anem dos hores per davant de l'horari solar, i demà encara anirem una hora.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que encara no siguen les 18 i ja tingues els llums de casa tots encesos és de bojos. Esperem que amb el canvi d'hora del mes de març ens quedem ja definitivament amb l'horari d'estiu.