L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

Informació del C.B. Bàsquet cap de setmana: resultats

Equip cadet subcampió Lliga Valenciana

CADET FEMENÍ
CBT CADET FEMENÍ 38-62 UBF TORRENT
SUBCAMPIONES DE LA LLIGA VALENCIANA 2018
Encontre jugat de forma molt desordenada pel que fa al tracte amb la pilota. Perdudes innocents que ens han fet mal. La paciència tampoc ens ha acompanyat. Malgrat açò, la clau fou el sisé quart on hem passat d'estar 6 baix a perdre el partit. D'altra banda l'actitud fou destacada i lluitant al llarg de tot el partit.
 Seguim treballant.

SÈNIOR TECNIVERD AUTONÒMIC
TECNIVERD CBT AUTONÒMIC 56-68 CB XIRIVELLA “A”
 Partit seriós dels de Tecniverd CB Tavernes on sempre han donat la cara i amb opcions de treure el partit cap als seus interessos. Només 5 minuts de falta de concentració en l'últim quart han sigut claus per al resultat final. Això i el poc encert des del tir exterior o no han sigut capaços de tindre encert més enllà dels 6 metres, siguen tota l'anotació de prop cistella.
  L'equip va progressant i cada vegada es veu més cohesionat, ara cal seguir en el treball i ser cada vegada un poc millors tant col·lectivament com individualment i ho farem tots junts, perquè TOTS JUNTS SOM EQUIP!

SÈNIOR TECNIVERD FEMENÍ
DÉNIA BÀSQUET 73-28 TECNIVERD CBT FEMENÍ
 Partit d'inici complicat a causa de l'alt joc del rival, que ha mantes un ritme de joc constant. Les valleres han eixit prou bé, aguantant en defensa, però fallant en l'atac, el que ha fet que en un Parcial de 14 a 6 a la fi del primer quart. Un mal segon quart en defensa, en poques idees en atac i l'encert de les de Dénia del tir exterior ha fet que perdérem amb un 20-4 de parcial. La falta de joc en equip fa impossible remuntar.
 Seguim treballant per millorar.
Gema Pérez, millor jugadora de la final de cadets de la Lliga Valenciana

SÈNIOR TECNIVERD 1ª ZONAL
TECNIVERD CBT 1ª ZONAL 44-79 CHEM MECANITZATS VB ALGEMESÍ
Partit sense història on els visitants foren molt superiors. En cap moment vam oferir resistència i el partit va ser còmode per a l'Algemesí. Si no es millora l'anotació i es perden menys balons serà complicat jugar pels partits.
Esperem poder entrenar més i oferir una altra cara a la lliga.

JÚNIOR MASCULÍ
GINSA INFORMÀTICA CB ANNA 48-79 CBT JÚNIOR MASCULÍ
Partit molt còmode per al Tavernes on no va patir cara al tantejador. Va marcar diferències des del primer quart, amb atacs ràpids i fàcils posicions de tir. Cal pensar que tots els equips no seran així, hi ha molt a millorar i aquest equip no serà un referent de la lliga.

INFANTIL
CB CULLERA 43-21 CBT INFANTIL MASCULÍ
 Partit amistós que ha estat marcat per la quantitat de pèrdues i errades en tir baix la cistella per part del nostre equip. Tot i això, sensacions positives, a seguir treballant per millorar i aprendre. La setmana vinent encetem la competició.

ALEVÍ NEGRE
CB GENOVÉS 28-70 CBT ALEVÍ NEGRE
 Partit amistós que unia per primera vegada a les generacions del 2008 i 2007. La diferència física amb un CB Genovés amb tots els jugadors de primer any ha fet que fóra un partit senzill per als nostres jugadors. Coses positives a extraure que podem competir si treballem de valent als entrenaments.
 La setmana vinent encetem la competició.

ALEVÍ BLANC 08
CB GENOVÉS 40-20 CBT ALEVÍ BLANC 08
Partit perdut però que ens serveix de molt per a saber on hem de millorar entrenant. Sabem que tenim molta feina però almenys es fiquen ganes i intensitat. Veiem millores importants en poc de temps.

BENJAMÍ GROC
CB CULLERA - CBT BENJAMÍ FEMENÍ
 El partit amistós ha estat marcat per la diferència física que hi ha entre dos categories. No obstant això, les valleres han posat ganes per a competir, el qual els ha servit per a millorar i preparar-se de cara a l'inici de temporada, ja que han anat de menys a més.

PREBENJAMÍ
CB GENOVÉS 9-16 CBT PREBENJAMÍ
 Primer partit amistós de l'equip, on tots els xiquets/ xiquetes han pogut jugar i gaudir. Hem aconseguit passar-nos un poc més el baló. A poc a poc anirem millorant