L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 19 d’octubre del 2018

La pluja no ha estat notícia el dia d'avui, però no es poden descartar ruixats encara fins demà dissabte


Acabem la jornada sense pluges. No val dir que no en tinguem, de ruixats, al llarg de la nit perquè l'oratge de gota freda encara ens amenaça malgrat que el pitjor de tot ho pateixen les comarques de Castelló.

L'assut
Així i tot cal estar atents a la situació de demà i diumenge. El dissabte no estem lliure de pluges i tempestes, que podrien ser fortes en alguns punts del País Valencià, però el temporal es trasllada majorment a Màlaga, Granada, Almeria i Múrcia. De fet, el temporal ja començarà a remetre demà i l’alerta només serà groga en les comarques del nord de Castelló i el litoral sud de València, i tot el litoral d’Alacant. 


El riu Vaca des del pont

El diumenge hi ha confiança que s’estabilitze la situació gràcies a l’entrada de vent de Llevant i ens deixe tot el territori fora de les grans pluges.

I quan ha plogut? Doncs bastant, i segons distintes mesures efectuades en el terme les quantitats arreplegades més significatives serien al poble 54 litres i el Massalari n'hauria arreplegat sobre els 77 litres.
 
El Vadell

Hi ha normalitat en el riu Vaca i els afluents. De fet, hem fet una passejada als llocs més significatius, on sempre es nota més l'efecte de les pluges tant en el cabdal dels rius com de les fonts naturals, i com veieu a les fotografies que hem fet, no és exagerada la quantitat d'aigua que corre, més bé en poca quantitat si pensem en tantes vegades com hem vist el riu ple quasi de gom a gom.