L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 15 d’octubre del 2018

El canvi de la solera d’entrada al camp de futbol i els problemes sorgits.



El govern de Compromís va aprovar canviar la solera del Camp d’Esports,  molt deteriorada pel pas del temps i també per moltes dècades sense actuacions de millora dels anteriors governs.

Les obres són per eliminar els desperfectes del pis, homogeneïtzar la superfície, i suprimir els desnivells que s’han anat formant amb el temps i on governs anteriors no havien actuat. Com ací ja vam publicar, la zona d’obres comprèn el paviment de l’entrada i el perímetre del camp per la banda oest, darrere de les instal·lacions ubicades en la zona de la graderia.

Les obres han començat per la banda oest de la graderia i s’han endarrerit més del previst perquè, en arrancar la solera antiga per fer la nova,  ha eixit a la llum que el clavegueram i els desaigües del subsòl estaven trencats, segurament per tants anys de suportar el pas de la gent,  i s’han hagut de fer de nou. Una cosa Imprevisible, com també potser sorgiran altres imprevisibles quan es facen les obres més a  l’entrada del camp.


“Si en aquesta zona estaven així, toquem ferro perquè no sabem que ens podrem trobar quan anem a l’entrada, on estan totes les conduccions d’aigua i és la zona més castigada pel pas de gent i de vehicles” ens han dit quan em preguntat.

I és que,  com ens comentaven, ací passa com en les obres de les cases quan fas reformes després de molts anys: no saps mai que vas a trobar-te. Doncs això: "Toquem ferro" i a esperar que no apareguen més sorpreses en obrir la solera d’entrada del recinte esportiu.