L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 21 d’octubre del 2018

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: M’ho dirà en el pròxim plenari, senyora portaveu del PP?





La pregunta li la fa el regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, a la portaveu del PP de Tavernes, mentre li recorda que és allí on s’han de dir les coses perquè els veïns de Tavernes se n’assabenten. I el regidor ja li avisa: li contestaré el mateix que li conteste ací, ara mateix, fent referència al que ha publicat en el seu mur de facebook, i que reproduïm tot seguit.


Cal saber que la cosa ve de darrere, quan fa uns mesos la portaveu del PP acusava al regidor de no haver netejat el riu Vaca. Una acusació resposta de seguida per Javier Escrihuela, recordant-li les actuacions fetes des de la regidoria d’Agricultura els últims anys, gràcies a la màquina comprada pel govern de Compromís, la compra de la qual tant va criticar el PP. Una maquina que, dit siga de pas, va mostrar la seua eficàcia en el neteja del riu quan les pluges de gener del 2017 i també ara amb l’episodi que vam viure ahir.

I el que li diu el regidor a la portaveu popular en el seu mur de facebook, d'on hem tret tota la informació,  és que no li sembla just que intente enganyar a la ciutadania i diga que el riu no s'ha netejat a temps, quan estava i està completament net en totes les zones més perilloses on pot haver desbordament per fortes pluges. Però clar,  diu el regidor de Compromís: “el fet de que només conega el riu des del pont... fa dir el que diu”.

El regidor de Compromís li recorda que les canyes verdes que poden haver crescut en els marges són joves, nascudes després de la neteja, però el llit del riu, per on passen les aigües esta net i ben net. I ahir es va poder demostrar. Cap problema. Cap embós. I recorda  que cap avall del pont,  a la Illeta del Tol·lo, a la zona del Ràfol o cap amunt del riu, a la zona d’envasos Grau, barranc de Malet i zona del Molí, esta net i ben net.

El regidor li retrau a la portaveu el fet que no s’hagués preocupat de res, que no s’hagués posat en contacte amb ell, perquè l’hauria acompanyat a recórrer el riu. I aquest fet l’aprofita per a recordar-li que tampoc ahir, amb tot el problema que es va viure,  ni ella ni cap regidor de l’oposició es va posar en contacte amb ell, ningú li va preguntar res dels treballs en el riu o si necessitaven alguna ajuda.

Javier Escrihuela li demana a la portaveu “una miqueta d'empatia, ja que diuen que representen al poble”  per a dir-li que “com a ciutadà, a mi no em representen” des del moment que, afirma, no s’han preocupat per saber com anaven els treballs de emergències, ni tan sols fer una telefonada.

Mentre l'acusa de “preocupar-se nomes de fer fotos a les zones on s'ha acumulat aigua, supose que per a fer critica d'on no hi ha” i afirma que té vergonya de comprovar com (ahir per la vesprada) “ han passat pel meu costat durant els treballs d'emergència,  només per a fer fotos... Ni han preguntat si ens feia falta alguna cosa”.

El treball d’emergència li ha suposat, confessa el regidor, entrar a casa a les 23:54 hores i haver espatllat el cotxe.  “Però ho faig pensant només en el benestar d’allò que més m'estime... Tavernes i la gent de Tavernes i no pensar a fer o fer-me fotos treballant. He perdut el cotxe durant les tasques de emergència i no sé si el recuperaré, però ho he fet a gust pensant en Tavernes. pagaré la reparació fent hores pel camp”.

El regidor acaba les seues reflexions de facebook confessat que esta content “de veure com gràcies a la neteja del riu, gràcies a les forces de seguretat, gràcies a les brigades de l'Ajuntament, gràcies a FCC, l’empresa de jardineria, Hidraqua, Protecció Civil i a la gran coordinació de tots, Tavernes i la gent de Tavernes no ha tingut res a lamentar”.

I ja avisa que avui, des de bon matí, recorrerà tot el terme a comprovar els mals materials i vore si Tavernes es pot acollir a alguna ajuda de les Administracions. “No ho dubte que jo si que em preocuparé de la gent i no de fer fotos, i fer critiques per les xarxes”

En resum, pensem nosaltres, unes notes escrites des del cor i la sinceritat, com els bons llauradors de Tavernes, com és Javier Escrihuela, del qual podem dir els qui el coneixem, sempre està molt preocupat pel camp valler i per Tavernes. També ens han servit per conéixer altres actuacions d'ahir, de les quals ens reservem l'opinió.

Del mur de facebook del regidor Javier Escrihuela

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be Xavi per la teua faena i la de tots.
En cuant al pp i la seua portaveu no sap que fer per manipular i enganyar a la gent. Politica rastrera i no mirar per el poble

Anònim ha dit...

Un 10 per a este home xe!
Els pp i ciudadanos uns malintencionats manipuladors,mentirosos,egosentrics...