L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 26 d’octubre del 2018

Irene Garí, del València Bàsquet, va participar ahir en els actes "Dóna i esport"



Organitzat per les regidories d'Igualtat i la d'Esport de l'Ajuntament en col·laboració amb el C.B. Tavernes ahir per la vesprada en la Casa de la Cultura, i dins dels actes "Dona i esport", vam gaudir de la presència d'Irene Garí,  jugadora del València Bàsquet femení, que milita en la primera divisió femenina, la Liga Dia.


Els assistents a la xarrada, entre els quals  hi havia una gran representació del planter del C.B. Tavernes han conegut de primera mà la trajectòria esportiva i la formació educativa d'Irene Garí, a més de les anècdotes i vivències de la gran jugadora d'Oliva com a esportista i com a dona en l'esport d'èlit i també en la vida quotidiana, en què podem destacar la seva etapa a la Universitat de Texas-El Paso, on va combinar els estudis amb el bàsquet.


Els jugadors i les jugadores del club valler han gaudit d'estar prop d'Irene Garí, qui els ha transmés els valors tant de la lluita per la igualtat com de l'esforç i la superació. Va ser per a tots els assistents un plaer compartir una estona amb una persona i esportista admirable.