L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 19 d’octubre del 2018

Un resum del que ha estat la nit fins les 8:30 hores a Tavernes



El regidor d'Agricultura Javier Escrihuela ens ha informat del que ha estat la nit i ha remarcat que, dins les previsions, hem tingut una nit tranquil·la quant a l'oratge. Aquesta és la valoració-informació de la situació a les 8.30 del matí.

- Casc urbà: Normalitat. Des de la mitja nit ha plogut 21 litres. L' assut no presenta cap perill perquè no ha pujat molt el nivell, la qual cosa indica que a la zona de l'interior de la Valldigna no ha plogut tant com a vora mar.
 

-Platja: La pluja ha estat més intensa al llarg de la nit i, fins i tot, plovia fa uns minuts.  No tenim encara dades del dia d'avui. La mar presenta temporal, i sembla que com sempre, afectarà majorment la platja de la Goleta (foto superior). Com ja hem informat, s'han reforçats els cordons dunars en previsió d'entrada del mar.


-Llac de la Goleta: S'ha omplert per les pluges. Recordem que allí van a parar les puges arreplegades per una part de la urbanització.


-Séquia Mare: Està desgotant perquè havia pujat el nivell i alguns marenys presentaven aigua.

-Motor de la Roqueta: Esta en funcionament per tal de baixar el nivell d'aigua de la zona del Camí Reial.


-Riu Vaca: no corre amb gran quantitat. En el cas de les comportes el nivell està alt, per la qual cosa es va a obrir una comporta per baixar el nivell pensant en que s'anuncien fortes pluges el cap de setmana.