L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.444
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 19.606

dissabte, 5 de juny de 2021

ÚLTIMA HORA: La UE Tavernes jugarà la promoció a tercera divisió en vèncer al Calp per 2-0


Dos gols de Talens i Catxo en els minuts 57 i 59 del partit obrin la porta a la UE Tavernes per a jugar la promoció a Tercera Divisió. Dos gols, i que pogueren ser més, si els tirs de Palacín i Edu no s'haguessen estavellat en els pals de la porteria del Calp.

De tota manera, allò que importa avui és que l'objectiu que es va marcar l'equip i l'entrenador Ximo Enguix està acomplert quan encara falten dos partits per acabar la temporada. Ara només falta posar-li cirera final al que ha estat un gran pastís, forma metafòrica de dir que han realitzat una temporada meravellosa, en un grup on hi ha equips molts forts i amb pressupostos que tapen per complet al Tavernes.

El partit ha estat entretingut amb dues fases que podem considerar distintes, tot i que la primera ha comptat amb major iniciativa dels rogets vallers, les ocasions davant la porteria del Calp no es materialitzaven, i com sol dir-se en el futbol, feia por que es produira això de... qui perdona ho paga, i més quan l'equip rival que es tancava molt bé, feia encara que poques vegades algun atac de perill. No ha passat.

I arribem a la segona part amb un Tavernes que ha eixit a per totes, molt més ofensiu, amb els dos gols marcats i com hem dit amb dos tirs al pal i altres ocasions on el porter calí s'ha convertit en l'heroi  dels alacantins.

 

Final de partit amb la gent que ha pogut presenciar el partit completament entregada i aplaudint l'equip, que al crit de "Som, som, equip de promoció" ha fet festa en el camp i després, com sol ser costum, han acabat dins de la font que presideix la plaça del poliesportiu. 

La nostra enhorabona a la UE Tavernes, als jugadors, a l'entrenador Ximo, a la directiva i afecció local.