L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 14 d’octubre del 2021

Una iniciativa solidària del "Forn Fons Meló" aconsegueix 2.240 euros d'ajuda als damnificats del volcà de La Palma


Els alumnes dels centres de Tavernes han aconseguit un total de 2.240 euros en una iniciativa solidària promoguda per l'empresa local "Forn i Panaderia Fons Meló" conjuntament amb la Creu Roja de Tavernes i que ha comptat també amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat i que beneficia els damnificats per l'erupció del volcà "Cumbre Vieja" de La Palma.
 
 
 

Tavernes ha mostrat una vegada més la seua vessant solidària gràcies al "Forn Panaderia Fons Meló" i Creu Roja que han aconseguit implicar els xiquets i xiquetes dels centres escolars vallers, de manera que ahir van gaudir tots d'un esmorzar de les típiques rosquilletes valencianes elaborades pel forn. En total 2.240 bosses de rosquilletes repartides pels centres de la ciutat.

Cada xiquet/xiqueta de manera voluntària aportava 1'50 euros per un paquet de rosquilles, el valor del quals el forn ha desglossat en 0'50 euros per la despesa de la matèria primera i 1 euro que es lliura als damnificats de La Palma. La Creu Roja s'encarregarà de fer arribar aquesta quantitat, en total 2.240 euros de col·laboració solidària dels escolars vallers, tants euros com paquets de rosquilletes venudes. 
 
 

Juanvi Fons, gerent del forn, ha confirmat l'elaboració de manera artesanal i tradicional, com sempre s'han elaborat les rosquilletes, d'un total sobre les 11.200 rosquilletes que han estat servides en el corresponen paquet als escolars amb totes les millors condicions sanitàries.
 
 
I cal també agrair la magnifica acollida dels centres vallers i dels pares que, des del primer moment s'han implicat en aquesta iniciativa solidària que, a més, segur que servirà per inculcar valors de solidaritat i amor envers els que pateixen per una catàstrofe natural com aquesta o per altres circumstàncies.