L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 25 d’octubre del 2021

Tavernes celebra el Dia del Comerç Local


L’Ajuntament de Tavernes celebra avui el "Dia del Comerç Local", la festa de les nostres botigues i parades que, impulsada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, se celebrarà tots els anys el 25 d’octubre per a donar suport al petit comerç i posar en valor els seus productes de qualitat.



El consistori valler ha confeccionat 800 bosses commemoratives perquè els comerços associats del Mercat Municipal i de l'Associació de Comerciants de Tavernes les repartisquen entre la clientela els pròxims dies.

 

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, han reiterat el compromís de l’Ajuntament en recolzar i impulsar el petit comerç de Tavernes amb aquesta i moltes altres iniciatives que s’han fet i es faran en un futur pròxim.