L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 8 d’octubre del 2021

Un mosaic del Taller d'Ocupació presidirà la l'entrada simbòlica de Jaume I el Conqueridor a la ciutat de València

 

L'alumnat del Taller d’Ocupació “Millorem… Tavernes III” confecciona des de fa uns dies un mosaic on es representa el logotip oficial de la Generalitat Valenciana al Passeig del País Valencià, un treball que quedarà exposat fins els dimecres, 13 d’octubre. 

El mosaic s'ha confeccionat amb motiu de la celebració del "9 d’Octubre", Dia Nacional del País Valencià, i en el seu entorn tindrà lloc la representació de l'entrada simbòlica del rei Jaume I a Valencià i una ofrena floral, actes que s'emmarquen en les activitats organitzades per l’Ajuntament amb motiu de l'efemèride.

 

 

El mosaic està realitzant-se utilitzant àrids de diferents colors com pedra volcànica, marmolina i grava de diferents colors: roja, rosa i groga. A més, per ampliar la gama de textures, s’utilitza també escorça de pi i gespa artificial.

Aquest treball és un tipus de jardineria no vegetal amb la que l’alumnat de “Millorem III” està familiaritzat, donat que al llarg dels passats mesos ha realitzat diferents pràctiques. Una obra realitzada amb la mateixa tècnica, que representa l’escut de Tavernes, està ubicada de manera permanent al Parc del Cambro.

 

 

L’alumnat de “Millorem III” ha agraït a l’Ajuntament l’oportunitat que els dóna de mostrar en públic el seu treball, fruit de la formació aconseguida al Taller d’Ocupació.