L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 15 d’octubre del 2021

Tavernes se suma a la celebració del "25 octubre Dia del Comerç Local" presentat avui a la seu de la Mancomunitat de la Safor-Valldigna



Aquest matí ha tingut lloc en la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna l'acte de presentació a la nostra comarca del "25 d'octubre Dia del Comerç", un acte que ha comptat amb la presència del Conseller de Comerç,  Rafa Climent, la Directora General de Comerç Rosanna Seguí, la presidenta de la manco Assumpta Domínguez mentre que en representació de Tavernes han estat l'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, i la regidora de comerç Mònica Palomares, a més de representants municipals de diversos municipis de la comarca..

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb la col·laboració de Confecomerç i Unió Gremial, ha creat el Dia del Comerç Local, per a celebrar el 25 d'octubre, una iniciativa a la qual s'ha adherit la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i 70 ajuntaments. Entre aquests Ajuntament hi ha el de Tavernes, que el passat plenari per unanimitat va aprovar la proposta de la regidora de Compromís, Mònica Palomares, d'adherir-se la nostra ciutat a la campanya.

L'acte ha servit per a presentar els objectius de la commemoració i les accions que es duran a cap durant la campanya. L'Ajuntament de Tavernes ha confirmat que, a través de la regidoria de Comerç durà a terme accions específiques per a potenciar el comerç de proximitat. La conselleria ha creat el dia en no existir un dia comercial en el calendari de celebracions. Està previst que el  Ple del Consell del dia 22 d'octubre aprove ja de manera oficial la instauració d'aquest dia.

 El conseller Rafa Climent ha remarcat que crear un dia especific en el calendari és una manera de donar visibilitat i potenciar la tasca que du a cap el comerç local, comerç de proximitat dels municipis, i ha recordat que és una peça clau del teixit socioeconòmic valencià i un element essencial per a la qualitat de vida dels pobles i ciutats.

 


Com s'ha recordat, el comerç local aglutina més de 60.600 establiments i dóna treball a 120.000 persones, cosa que fonamenta la importància real que té en la economia, i així s'ha demostrat en la pandèmia del virus quan s'ha sabut adaptar  a les diferents condicions i circumstàncies de cada poble i de cada veí, cosa que es vol reconéixer amb la creació d'aquesta diada.

L'alcalde Sergi Gonzàlez i la regidora Mònica Palomares han remarcat la implicació del govern municipal en la defensa i potenciació del comerç local de Tavernes, on es recolzen totes les iniciatives que naixen de l'Associació de Comerciants i de l'Associació del Mercat, aixi com impulsant-ne altres des de la regidoria vallera.