L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 19 d’octubre del 2021

AVUI dimarts, a les 19 hores en la Casa de la Cultura, xerrada sobre el càncer de mama

 

La Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament que dirigeix  Mònica Palomares, de Compromís, ha organitzat una xarrada informativa a les 19 hores en la Casa de la Cultura sobre prevenció i conscienciació del càncer de mama a càrrec del personal sanitari del Centre de Salut de Tavernes i que comptarà també amb testimonis reals de dones que han patit o pateixen esta malaltia.

La xerrada és AVUI dimarts 19, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, un dia on mostrem tot el nostre suport a les valentes que lluiten dia a dia per a superar-lo i recordem les dones que ens han deixat a causa d'esta malaltia.

 La regidora de sanitat, Mònica Palomares, sanitària de professió ha incidit i insistit en la importància de l’autoexploració mamària i les revisions mèdiques periòdiques per ser clau per a previndre la malaltia especialment en dones, però també en homes, ja que el càncer de mama afecta a un 1% d'homes.