L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 6 d’octubre del 2021

Tavernes inverteix 7'6 milions en obres dels CEIPs Sant Miquel i Divina Aurora. A hores d'ara, són 20 milions els adjudicats per a millores en centres públics


La Conselleria d'Educació en nota oficial en el seu web ha confirmat avui l'adjudicació de 7'6 milions d'euros per a la reforma i millora dels CEIPs Sant Miquel i Divina Aurora, amb una inversió de 4,5 i més de 3 milions d'euros, respectivament. Aquests dos centes són CAES, (Centres d'Actuació Educativa Singular) o siga amb alumnes amb necessitat d'atenció singular pel seu entorn vulnerable.

Les gestions del govern municipal, impulsant el Plan Edificant en la nostra ciutat, van donant el seu seu fruit, i a hores amb aquestes noves inversions són 20 milions els que Conselleria d'Educació ha assignat a obres en centres públics.

Les obres a executar en aquests dos centres vallers

 


Sant Miquel: la memòria valorada contemplava un conjunt d’actuacions per a efectuar millores en les aules, l’habilitació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat al centre educatiu, l’ampliació del gimnàs, el menjador i la planta baixa de l’escola, la millora de la tanca exterior i l’enderrocament i reconstrucció del mur de contenció de la zona de jocs, tot seguint com hem dit les directrius marcades per la Conselleria en les visites efectuades.



Divina Aurora:  la memòria de les obres preveu una sala polivalent d’usos múltiples, amb 90 metres de superfície, l’habilitació de l’aula informàtica de 75 metres, la biblioteca de 50 metres, un gimnàs  i aules de recolzament per a Primària i Educació Especial de 25 metre, un aula polivalent de 50 metres per educació infantil a més d’altres per a usos dels equips docents, alhora que es reubicarà l’entrada principal per complir amb l’accessibilitat i la instal·lació d’un ascensor.

Les obres en els altres centres públics vallers 
 
Com ací ja hem informat, la Conselleria d’Educació ja ha confirmat la construcció del nou IES Jaume II el Just per al qual l'Ajuntament ja ha acceptat la Delegació de Competències per a fer-se càrrec de l'execució d'unes obres pel valor superior als 11’5 milions. Actualment es treballa en el projecte definitiu per a licitar la construcció.

 
També l’Ajuntament de Tavernes ha acceptat la “Delegació de Competències” i serà l'encarregat d'executar les obres de millora del CEIP Alfàndec, valorades en 800.000 euros. Les obres anunciades són la instal·lació de dos sistemes d’ascensor, nous lavabos al pavelló infantil, lavabos adaptats i també per al professorat, la modificació de l’accés nord per complir amb l’accessibilitat així com millores en finestres del pavelló infantils. Es contempla també un gimnàs al primer mòdul amb vestidors, lavabos, magatzem i una sala per a la caldera.

Per altra banda, les obres programades en el CEIP Magraner tindrien un valor sobre els 2’3 milions, i serien per a executar la habilitació d’un menjador per a 90 alumnes, sala d’usos múltiples, aula per educació especial i aules de reforç a primària, així com també  un gimnàs integrat a l’espai cobert de la pista esportiva i espais auxiliars en els vestidors. Les previsions d’instal·lacions es contemplen amb una biblioteca i els despatx de la direcció i cap d’estudi.