L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 20 d’octubre del 2021

L'Ajuntament repara la zona del carrer Mitja Galta enfonsada i perillosa per al trànsit de vehicles

 

L'Ajuntament de Tavernes efectua obres de millora en el carrer Mitja Galta encreuament en el carrer Roser, amb la reparació dels llambordins enfonsats. En el punt on s'actua (front a l'estanc)  el carrer fa un revolt, amb la qual cosa hi havi un perill afegit en la zona enfonsada.

 

Tal com es pot apreciar en les imatges, les obres han alçat tots els llambordins, i una vegada anivellat  el carrer, les peces són tornades a col·locar en el carrer.

 

Tal com vam publicar fa unes setmanes, aquesta obra s'executa conjuntament amb la millora del carrer Roser, que va millorar l'empedrat i també la canaleta de desaigüe amb l'objectiu de millorar el pas de vehicles i facilitar l'evacuació d'aigües pluvials.