L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 28 d’octubre del 2021

El pròxim diumenge s'efectuarà una cacera "al ganxo" de porc senglar al Massalari.

 Jabalíes


La societat de caçadors San Huberto de Tavernes informa que el pròxim diumenge, 31 d'octubre, es realitzarà un ganxo de porc senglar per danys a l'agricultura. La cacera amb ganxo és aquella que compta amb una ajuda d'un màxim de 30 gossos, i es bat una extensió de terreny on prèviament s'han apostat caçadors, amb un màxim de 15,  en els punts previsible de fugida de les peces.

El punt del terme municipal serà la muntanya del Massalari, a la zona de la Granata, a les Blanques i les Pardes, coto V-1018. Els camins que vagen cap on té lloc el ganxo estaran senyalitzats amb cartells informatius. Es prega la màxima col·laboració ciutadana i no circular pels camins fins la finalització del ganxo.
 
Segons la nota de la societat