L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 14 d’octubre del 2021

Tavernes a través del "Contracte Programa" gestionarà més i millors serveis socials, cas de "Major a Casa" i "Menjar a Casa"

 

Tavernes se suma al denominat “Contracte Programa” de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives en aprovar el ple municipal la proposta de la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, que possibilita a l’Ajuntament ser adjudicatari de serveis que abans prestava la conselleria, cas del programa “Major a Casa” o “Menjar a Casa”, a més d’incrementar el nombre de personal que s’hi dedicarà.

La regidora Noe Alberola, de Compromís, explicava que el “Contracte Programa” pretén donar estabilitat als Serveis Socials amb una millora quantitativa, de més personal, i qualitativa,  amb professionals destinats a programes qualificats, mentre es facilitarà aplegar a més persones i millorar l'atenció amb un treball més directe amb els veïns i veïnes.

La regidora després del ple ens ha comentat que "passem a tindre més responsabilitat, ja que contractem i dirigim programes que abans gestionava la conselleria. Realitzarem un treball més directe” al temps que ens remarcava que un dels objectius és “crear estabilitat dins de Serveis Socials, que no siga el calaix de sastre dels anteriors governs populars, on sempre retallaven i no es comptava amb els suficient professionals per atendre’ls” 

La regidora de Serveis Socials Noe Alberola
 

Precisament la dotació de personal és una de les millores importants que implica el programa amb una dotació a incrementar fins al 2024, de manera que es passarà de 4 a 6 treballadores, amb 1 assessor jurídic, un increment dels temps d’atenció de la psicòloga i increment també dels temps del persona administrativa.

Per a Noe Alberola són millores evidents que beneficiaran l’atenció i la dependència, amb una  millor atenció  als majors. “Fem una aposta decidida per a uns serveis Social estables i de qualitat, amb treball directe amb les persones i una atenció al ciutadà sense barreres, amb estabilitat que mai no han tingut en els governs del PP, a Tavernes o en la Generalitat”.

Aquest programa permetrà que siga l’Ajuntament qui gestione programes que abans eren de responsabilitat directa de la Conselleria, cas de “Major a Casa” i “Menjar a casa”, que
“licitarà l’Ajuntament i per tant serà un servei en el qual estarem sempre damunt per millorar-lo, i això serà beneficiós”.