L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 5 d’octubre del 2021

Tavernes, dins les xifres semblants de les darrers setmanes, fem una passa enrere amb 2 infeccions i una lleu pujada de la IA


Les dades d'avui a Tavernes arrepleguen una molt petita passa enrere amb 2 noves infeccions que han fet augmentar els casos actius, de 8 a 9, i per tant ha fet pujar la IA dels 14 dies. La gràfica de dalt ens informa de l'evoluació en les actualitzacions des de setembre.

El passat divendres vam tindre 1 cas nou d'infecció i avui en sumem 2, amb la qual cosa el total de pandèmia arriba al total de 1.667 casos. No hem hagut de lamentar cap defunció, que s'ha estabilitzar de fa setmanes en els 52 total de pandèmia. En aquesta actualització només hem tingut 1 persona curada.

La IA actual és de 52 per 100.000 habitants, amb la qual cosa superem els 46 de divendres passats i ens tornem a col·locar en les xifres exactes de fa una setmana.

Pràcticament, i des de mitjan setembre fins avui, ens movem en un ventall de xifres semblants: una actualitzacio millorem un poc, i una altra empitjorem el que havíem millorat, cosa que ens porta a una conclusió: el virus encara el tenim a sobre i continua infectant, tot i que els nivells no tenen res a vore amb el de fa uns mesos, amb la qual cosa es demostra també l'efectivitat de la vacunació.

La gràfica següent ens informa del que ha estat la covid-19 des del dia 1 de juliol fins avui a Tavernes.

Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 


 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.667 (eren el divendres 1.665)
Noves infeccions: 2 (el divendres 1)
Casos actius: 9 (el divendres 8)
Persones curades des de l'última actualització: 1
Incidència Acumulada: 52 per 100.000 habitants ( era de 46 divendres)
Defuncions totals: 52