L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 6 d’octubre del 2021

L'Agrupament Escolta "l'Ombria" guanya el premi a "Projectes i Activitats de Qualitat Pedagògica"


L'Agrupament Escolta "L'Ombria" ha  guanyat el premi a "Projectes i Activitats de Qualitat Pedagògica" per tercera vegada consecutiva. El premi fomenta la qualitat pedagògica entre els agrupaments que pertanyen a l'associació, ja que es considera que la pedagogia és la base de l'escoltisme, transformant-se en l'eina per a construir un món millor, educant a les persones que hi habiten.

L'AE l'Ombria afiança el premi amb el projecte anual que han realitzat durant aquest curs escolar 2020-2021. Mitjançant la fantasia, les tradicions culturals valencianes i la inquietud es buscava l'autocrítica conscient de la sostenibilitat de les accions del dia a dia, així com d'altres més globals que afecten a la societat i la puguen contaminar o perjudicar, centrant-se en aspectes presents a la Valldigna.
 


L'entrega de premis va tindre lloc a l'assemblea general que organitza el Moviment Escolta de València, associació que engloba 49 agrupaments de tota la província.

L'agrupament L'Ombria ha expressat el seu orgull per la tasca educativa realitzada i indica que participen en el premi perquè creuen fermament amb una educació basada en l'escoltisme a més de donar a conéixer la tasca que realitzem amb cada persona que participa a l'agrupament.

Pròximament començarà la Ronda Solar 2021-2022, i a més de la informació a les xarxes socials de Facebook o Instagram, es pot demanar al correu  aelombria@gmail.com