L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 9 d’octubre del 2021

Enguany sí que tindrem Festivern!!! El compte enrere ja ha començat i la cita serà en 11 setmanes i 5 dies


 
La celebració del dia 9 d'octubre, "Dia Nacional del País Valencià" ens porta també una bona noticia a tots els festiverners i festiverneres: l'any 2021 sí que tindrem Festivern, i com no serà Tavernes la seua seu com ho ve essent des del 2011.

L'organització està preparant el cartell, i encara que no ha ha avançat els grups i cantants que hi participaran, si que s'assegura un cartell amb la mateix qualitat musical que les anteriors edicions. Per tant una vegada més Tavernes serà la capital d'hivern de la música valenciana, i de nou ens visitaran persones  de tota la geografia peninsular.

Les noves mesures Covid-19 anunciades ahir per la Generalitat ho permet, i sobre tot el nou protocol per a festival facilita una celebració molt semblant a la que estem acostumats d'altres anys.

Satisfacció des del govern municipal, i molt especialment del regidor de festivals, Josep Llàcer, de Compromís que ens manifestava que "a partir d'ara es treballarà per preparar un Festivern el més ajustat a la normalitat possible, sempre complint la normativa sanitària vigent."