L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.253
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.956

dimarts, 5 d’octubre de 2021

PLE OCTUBRE 2021: Enrique Chofre va renunciar ahir a l'acta de regidor


El regidor de Compromís, Enrique Chofre, va presentar ahir la seua renúncia a l’acta de regidor i deixa la tasca municipal. L’alcalde de Tavernes, Sergi González, va destacar el treball fet per Enrique Chofre en tres àrees tan importants com Serveis Públics, Contractació i Personal i la tasca feta durant estos mesos per a combatre la pandèmia.

 

Enrique Chofre va expressar la seua gratitud per haver tingut l’oportunitat de treballar per a millorar Tavernes i el dia a dia dels seus veïns i veïnes durant els més de sis anys que ha format part del govern municipal. A més, va agrair l’estima que s’emporta dels treballadors de l’Ajuntament i va lloar el treball incansable de tots els treballadors municipals, en especial durant els moments més complicats de la pandèmia. També va agrair la confiança que li han dipositat sempre en el seu treball els membres del govern municipal Compromís-PSOE.

 


Chofre denuncia atacs a la seua persona i a una empresa local 

En una part del parlament d’acomiadament, que podeu escoltar en el vídeo de dalt, Chofre va lamentar els continus entrebancs d’alguns partits a la seua faena i sobre tot els continus i reiterats atacs personals a ell i a una empresa local, on remarcava que les acusacions que li han fet, sobre tot en les xarxes social, no han tingut ni tenen cap recorregut legal.

El regidor afirmava que l’únic objectiu dels atacs ha estat desprestigiar-lo i restar-li credibilitat, assenyalant que han acudit a eixa estratègia perquè no han pogut criticar cap dels múltiples el treballs i projectes que ha dut des de les regidories de la seua responsabilitat en 6 anys de regidor. 

 

El regidor de Compromís va rebutjar les acusacions d’alguns partits de la dreta als quals va acusar “d’emmerdar i difondre mentides i mitges veritats en xarxes socials” seguint la tàctica que menteix que alguna cosa queda. El regidor va proclamar que tenia la consciència molt tranquil·la perquè no havia perjudicat econòmicament l’Ajuntament, ni ningú, ni tampoc havia beneficiat ningú amb la gestió del seu càrrec.  

Tal com s'ha remarcat en moltes ocasions, les acusacions contra la seua persona no tenen cap recorregut legal,  i de fet, després de dos mesos d’acusacions de la dreta de la seua conveniència amb una empresa local,  ni ho han denunciat res a la justícia, ni han acudit a la fiscalia anticorrupció.