L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 19 d’octubre del 2021

Tavernes no millora: 4 nous casos i una pujada en els casos actius i en la IA



Les dades de la covid-19 a Tavernes no tornen a ser gens agradoses amb els 4 nous contagis que hem sumat, repetint la xifra del passat divendres, quan fa una setmana vam baixar a 0 infeccions. La gràfica anterior ho deixa ben clar, així com que hem anat cap enrere la darrera setmana, amb xifres més elevades en els indicadors principals.
 
I tornen a ser dolentes amb l'actualització d'avui. Quan ens pensàvem després dels 0 infectats de dimarts que avui la tendència seria a la baixa i estaríem quasi en la normalitat... Tavernes ha sumat 4 noves infeccions!!! La gràfica superior ens informa de les dades des de l'1 de setembre. Així sumem ara 1.677 casos totals de pandèmia.
 
I també hem pujat els casos actius, que avui són 9 front als 7 de divendres, i com a conseqüència una pujada de la IA que avui és de 52 casos per 100.000 habitants els 14 dies. Tornem al nivell de les darreres setmanes de setembre. 
 
Les persones que han curat de la malaltia són 2 i continuem amb les mateixes defuncions, 52 total en pandèmia.

Poca més podem dir, només que Tavernes sembla que s'ha sumat també al carro general del País Valencià, on l'última setmana hem tingut un augment d'infeccions i una pujada en la IA. ¿Estem davant una hipotètica sisena onada de Covid-19? Totes les opinions autoritzades diuen que no, però el cert i ben cert és que el virus continua fent-ne de les seues, per tant precaució, distància de seguretat i mascareta.
 
 

Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 


 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1677  (eren el divendres 1.673)
Noves infeccions: 4 (el divendres 4)
Casos actius: 9 (el divendres 7)
Persones curades des de l'última actualització: 2
Incidència Acumulada: 52 per 100.000 habitants ( era de 40'5 dimarts)
Defuncions totals: 52