Un riu atmosfèric, un corrent d'aire molt humit que ha creuat l'oceà Atlàntic porta darrere masses de vapor d'aigua càlid des de zones subtropicals i serà el culpable d'un pont de Tots Sants passat per aigua i amb poc de sol.

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) pronostica que a partir d'avui divendres el cel començarà a omplir-se de núvols i que el dissabte serà el dia en què les precipitacions arribaran a tot el territori valencià, per a remetre diumenge i deixar un dilluns de Tots Sants i un dimarts en què tornarà a fer sol.

Avui divendres augmentarà cada vegada més la inestabilitat i s'espera un dia que començarà amb cel tapat, però serà en la segona meitat del dia quan arribe la pluja a gran part del territori del País Valencià.  Les temperatures sense canvis o en lleuger ascens, i caldrà parar atenció a la mar on les ones poden arribar fins als 3 metres. 

El dissabte continuarà el cel tapat amb precipitacions que aniran d'oest a est, i en el litoral amb els ruixats es poden donar tempestes. Així i tot es confia en un ascens de temperatures. 

 El diumenge, l’últim dia del mes d’octubre, el clima experimentarà ràfegues de vent del sud-oest moderat i ja per a dilluns, dia de Tots Sants, AEMET fa un pronòstic amb “marge d’incertesa”, però amb probabilitat de cel nuvolós i amb precipitacions, però no tan abundants ni tan generalitzades com els dos dies d'abans. 

Les temperatures aquests dies entre els 15 i els 23 graus, amb lleugers canvis. Serà a partir de dilluns, quan els termòmetres arriben fins als 28 graus.