L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.253
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.956

dimarts, 5 d’octubre de 2021

PLE OCTUBRE 2021: Àngela Llinares pren possessió de l'acta de regidora en substitució d'Anna Bellver


Àngela Llinares, va prendre ahir possessió com a regidora de Tavernes integrant-se al Grup Municipal de Compromís, en substitució d'Anna Bellver que va renunciar a l'acta de regidora fa uns mesos. Àngela Llinares, de 25 anys, és graduada en Farmàcia per la Universitat de València, on ha participat activament en el Voluntariat Lingüístic. 
 
 

La nova regidora ha participat activament en política en els joves del Bloc, i va ser elegida en el II Congrés de Joves PV com a secretària d'organització i per tant va passar a formar part Consell Nacional del Bloc, essent una dels tretze representants dels joves. Dins de l'activitat política recent al si de Compromís, el passat més de juliol va formar part de la candidatura que encapçalava Estela Sanchis Monzó a la secretaria comarcal de "Mes Compromís Safor-Valldigna", elecció que va guanyar Jacinta Rubio, del sector considerat més nacionalista.