L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dimarts, 26 d’octubre del 2021

Una bona notícia: Per segona vegada consecutiva Tavernes no suma noves infeccions
Les dades de la covid-19 a Tavernes no ens ofereixen cap canvi respecte el divendres, cosa que és una molt bona noticia perquè de nou NO tenim cap nova infecció. Fa una setmana que Tavernes no suma cap infecció, i ens quedem en els 1.677 durant tota la pandèmia. Dalt hi ha la gràfica de les dades des de l'1 de setembre, com es veu que s'aplana en els darrers dies.

Cal indicar que encara mantenim els 8 casos actius, cosa lògica si pensem que els darrers casos han de mantenir un temps de confinament abans de considerar-los curats de la infecció i deixar eixa categoria. Per tant, la IA es manté en el mateix nivell:  46 per 100.000 habitants els 14 dies, més baix que el general del País Valencià que és de 49.

Com a xifra positiva dir que es manté invariable la xifra total de defuncions en 52.

Una gràfica explicativa de l'evolució des de principi d'estiu de la Covid-19 a Tavernes 

 
 
 Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 

 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1677  (eren el divendres 1.677)
Noves infeccions: 0 (el divendres 0)
Casos actius: 8 (el divendres 8)
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 46 per 100.000 habitants ( era de 46 divendres)
Defuncions totals: 52