L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 1 d’octubre del 2021

Compromís reivindica una solució definitiva per a la platja vallera


Compromís per Tavernes manifesta que té un ferm compromís a l'hora d'exigir una solució definitiva, al greu problema de transgressió que pateixen les nostres platges.
 
"El nostre litoral està en perill, les administracions competents han d'actuar" és el lema que ha usat Compromís, amb un cartell instal·lat a la façana de la seua seu de Tavernes per palesar als ciutadans que la formació valencianista porta tota una dècada, des de l'any 2011, reivindicant un projecte que done la solució definitiva a la transgressió que pateixen les nostres platges i en especial La Goleta. 
 
El cartell que ha publicat en la façana de la seua seu de Tavernes pensem que és també un toc d'atenció a algun partit de la dreta que s'ha passat molts anys "de vacances" en tot allò tocant a la defensa del litoral i la Goleta, i que ara, al cap d'eixos vora 20 anys vacacionals, es vol erigir en el "gran defensor" de la platja vallera. Un partit de la dreta local que no ha actuat, no ha fet res a nivell de gestions, d'escrits, demandes, preguntes parlamentàries... al govern de l'estat espanyol, tant en el Congrés com en el  Senat, ni quan governava Rajoy ni ara amb  Sánchez.