L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 13 d’octubre del 2021

L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana la millora de la pintura viària de la ciutat

 May be an image of road i adreça
 
L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana la renovació de la pintura horitzontal viària del poble, uns treballs que han començat en la zona nord de la població, en concret la zona del Cantalot, carrer Barranc, el Calvari i també en les zones pròximes als centres educatius.
 
 No hi ha cap descripció de foto disponible.
 
La previsió de l'execució dels treballs indica que els pròxims dies es pintaran les senyalitzacions horitzontals més desgastades pel pas dels vehicles. L'Ajuntament, per tal d'evitar molesties en la circulació, ha decidit executar els treballs en horari nocturn.
 
 
Com hem informat en altres ocasions al llarg de l'any, l'Ajuntament procedirà a repintar i millor els senyals de circulació en la vía pública del poble i platja, uns treballs que es van iniciar en la platja fa un temps i que ara es traslladen al casc urbà de la ciutat.