L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 7 d’octubre del 2021

PLE OCTUBRE 2021: Encar Mifsud a Eva Palomares respecte al transport escolar: "Ha fet molt de soroll des del desconeixement, però arrimar el muscle ben poc".


La regidora Encar Mifsud, amb funció de regidora d'Educació, va fer un "repàs" a la portaveu del PP, Eva Palomares, a qui va acusar-la de fer soroll en les xarxes, confondre els veïns de la platja per buscar només benefici polític i d'arrimar el muscle ben poc en els assumptes municipals. 

La regidora Mifsud, de sempre molt respectuosa en les intervencions, en el ple de dilluns es va enfadar davant la postura de la portaveu popular en la problemàtica dels autobusos de primària i secundària.  “Abans de fer soroll en les xarxes i premsa, m’agradaria que primer preguntara i s’assabentara de tot el que hem fet des del Departament d’Educació, tant abans l'exregidora Anna Bellver com ara jo mateix, i conjuntament tot el govern per solucionar el problema” li indicava la regidora d’Educació en funcions, Encar Mifsud, a la portaveu del PP, Eva Palomares.

I continuava la regidora de Compromís : “Si no sap el tema, tenim un problema perquè ha fet molt de soroll des del desconeixement però d'arrimar el muscle ben poc. I si el sap, i ens consta que si ho sap, el problema és més greu perquè coneix que ens hem preocupat perquè continue el servei de la manera més optima. És lamentable que actue com ho fa, només pensant en el seu benefici polític” 
 
Un moment tens de la intervenció de la regidora Mifsud
 

Encar Mifsud va manifestar estar disgustada de la manera com la portaveu del PP fa política, perquè s’autoproclamava "solucionadora" quan “només fa soroll, més soroll,  amb l’únic objectiu d’atacar el govern per obtindré benefici polític mentre deixa en segon pla allò que és millor per als nostres veïns i veïnes”

Les gestions efectuades, tot i que el PP repetesca contínuament que "el govern municipal no gestiona ni fa res" han solucionat el problema del transport escolar, que apareix arran d’un informe d’Inspecció on es plantejava la suspensió del servei perquè no hi havia prou alumnat.

La regidora de Compromís explicava les gestions del govern municipal, la maximització dels recursos i esforços per a la millor solució i per continuar prestant el servei en les millors condicions. Reconeixia que la solució final no ha estat la que el govern municipal volia, però les gestions han aconseguit millorar en molt l'opció inicialment plantejada des de Conselleria.

“Ens preocupa i ens ocupa el servei, sobre tot de secundària i continuarem el treball perquè siga més òptim. Totes les queixes les enviem a Conselleria perquè siguen sabedors” i reafirmava que el govern municipal està al servei dels veïns i veïnes per donar les millors solucions, cosa que feien feien des del primer moment.

Actualment són 4 els autobusos que donen servei als alumnes de Simat, Benifairó i la platja, i tot i que és suficient, hi ha hagut un canvi en la ruta habitual, encara que expressava la voluntat del govern municipal de seguir les gestions per millorar-la.

Us oferim un moment de la intervenció de la regidora Encar Mifsud, amb les habituals interrupcions de la portaveu popular a altres regidors.