L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 27 d’octubre del 2021

L'Ajuntament construeix un nou col·lector al carrer Mare de Déu de Sales

 

L'Ajuntament ha iniciat les obres de millora i substitució de l'antic col·lector que discorre pel carrer de la Mare de Déu de Sales, amb una inversió superior als 30.000 euros i amb l'objectiu de facilitar el desaigüe de les aigües pluvials en el carrer i eliminar filtracions i humitats als veïns.

 Cal indicar que el col·lector actual està construït amb amiant,  un material actualment no autoritzat, i està trencat en diversos punts amb la qual cosa, a més de no complir bé la seua missió, aquests trencats provoquen moltíssimes fuites i eixa aigua que s'escapa produeixen humitats i filtracions en les cases. 

L'Ajuntament així atén les peticions del veïns, en el que és un cas semblant al que hi havia al carrer Desemparats, on també l'Ajuntament va actuar per resoldre el mateix problema.