L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

dissabte, 30 d’octubre del 2021

L'alumnat de pintura del Taller d'Ocupació du a cap treballs de manteniment a l'edifici consistorial

 

L’alumnat de l’especialitat de Pintura del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” està realitzant treballs de neteja, manteniment, poliment, decapat i envernissat de les finestres. Juntament amb aquests treball, s'ha dut a cap la neteja, manteniment i pintat del rellotge de la façana, així com de l’engraellat frontal extern de les finestres amb pintura de forja.
Els treballs es realitzen tant a l’interior de l’edifici com a l’exterior, i per poder accedir a les finestres des de l’exterior l’Ajuntament ha posat a disposició de “Millorem III” una grua elevadora i un gruista especialitzat de la seua Brigada de Manteniment.

 

Les fotografies que publiquem informem del treball que executen els alumnes i els resultats obtinguts.