L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 8 d’octubre del 2021

Tavernes manté la mateixa situació Covid-19 amb 2 noves infeccions i 8 casos actius




 Les dades d'avui a Tavernes ens informen de 2 noves infeccions que fan pujar el total de la pandèmia fins a 1.669 casos. Observem una petita baixada dels casos actius (dels 9 de dimarts passem a 8) amb la qual cosa tornem a recuperar la mateixa IA del divendres de la setmana passada, 46 casos per 100.000 en 14 dies, superior a la valenciana que ara és de 38.

Cal indicar, i es veu observant les gràfiques, que des de meitat setembre hem mantingut una mateixa evolució en les xifres indicadores de la Covid-19 a la ciutat: hem pujat o hem baixat els nous casos sempre en números semblants i mai més de 4 infeccions noves i també ens hem mantingut majorment entre 8 i 9 els casos actius. Llàstima, però no acabem de deixar a 0 les xifres..

Com a dada més positiva és que el degoteig de persones que es curen no s'atura, i en aquesta actualització en son 3, com també que no sumem noves defuncions.

Avui s'acaben les darreres restriccions i entrem demà, 9 d'octubre, en una nova etapa on com ja hem informat pràcticament desapareixen totes les restriccions que hem tingut el darrer any i mig. Però com veieu, a Tavernes continuen donant-se casos d'infeccions i per tant, fem una crida a mantindre la vigilància i complir uns mínims de seguretat, sobre tot encara la distància. Què passeu una feliç diada nacional valenciana del 9 d'octubre.

La gràfica següent ens informa del que ha estat la covid-19 des del dia 1 de juliol fins avui a Tavernes.
 
 

Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 


 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.669 (eren el dimarts 1.667)
Noves infeccions: 2 (el dimarts2)
Casos actius: 8 (el dimarts 9)
Persones curades des de l'última actualització: 3
Incidència Acumulada: 46 per 100.000 habitants ( era de 52 dimarts)
Defuncions totals: 52