L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 15 d’octubre del 2021

Avui divendres es presenta el llibre "MusiEscola" a la Casa de la Cultura, a partir de les 19 hores


 
La Casa de la Cultura acull avui divendres, dia 15, a partir de les 19 hores la presentació del llibre "MusiEscola", un  llibre que descriu els inicis i el procés de construcció i consolidació del projecte del mateix nom, artístic i col·laboratiu que naix a les aules de música de col·legis d'Educació Primària  El projecte "MusiEscola" ha estat ser guardonat amb el Premi Soler i Godes del 2019 i amb el “Premi Bankia al Talent Musical” del País Valencià, una convocatòria amb patrocini de Bankia i col·laboració de la Federació de Societats Musicals valenciana (FSMCV) i l'Institut Valencià de Cultura (IVC).

En aquests anys darrers s'han celebrat un total de sis edicions, moltes d'elles a la nostra ciutat amb la participació dels centres públics de Tavernes i  de la Valldigna, a més d'altres localitats valencianes, i de les quals hem sempre publicat les activitats. En total al País Valencià hi han participat de manera directa més de 12.000 alumnes, i al voltant de 50.000 més han gaudit de les seues propostes i activitats.

 

Imatges del MusiEscola 2019 a Tavernes, el darrer abans de la pandèmia

Aquest projecte, engrescador, va nàixer com una idea de donar a conèixer i compartir entre professorat i alumnat de tot arreu el que es fa a les seues aules, però a poc a poc ha anat transformant els centres educatius per a visibilitzar i posar les arts en general i la música en particular al capdavant de l’educació actual.

En el llibre "MusiEscola" el docent, els pares, o qualsevol persona implicada en l'educació trobarà un recull d’experiències, reflexions, activitats i productes artístics que denoten l’entusiasme i la voluntat transformadora del professorat d’Educació Musical valencià perquè el procés d’ensenyament-aprenentatge siga més actiu, creatiu i col·laboratiu.

 

Lliurament del premi Bankia al talent musical

 En l'acte de presentació participaran:

Sara Marrades i Juanjo Giner del CEIP Sant Miquel 
Josep Vallés del CEIP Divina Aurora
M. Pau Montagut del CEIP Alfàndec
Fran Lledó i Fausti Giner del CEIP Magraner
Vicent Lluís Roca d'Edicions 96
Encar Mifsud, regidora de Cultura i Educació

i l'acte comptarà amb l'actuació de la Coral Marinyén

Publicat originalment el dimecres, dia 13.