L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 16 d’octubre del 2021

L'Ajuntament elimina les pintades dels jocs infantils d'Els Sequers



L'ajuntament ha procedit a eliminar les pintures del jocs infantils que havien estat afectat per diverses pintades i grafits dies passats, cosa que s'ha fet efectiva amb l'ús de decapant i aigua calenta per eliminar-les. Tal com vam dir, havien passat 12 dies de la inauguració dels nous jocs ubicats en Els Sequers (Carrer La Xara - La Barca) i ja havien estat objecte de diverses malifetes en forma de pintades. La millora dels joca havia suposat la inversió de vora 25.000 euros a l'Ajuntament, uns diners que no cal ni dir ixen dels impostos que paguem tots i totes.

Ahir, nomes uns dies després de les pintades, un empleat de l'empresa que té l'Ajuntament per a manteniment i neteja, havia procedit a eliminar les pintades dels jocs i a fer desaparéixer els senyals de les actuacions incíviques i irresponsables d'alguns veïns/ïnes. Confiem que duren.