L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 d’octubre del 2021

Tavernes celebrarà la tercera edició de la "Cursa per la Igualtat" el 28 de novembre



Tavernes  celebrarà el pròxim diumenge 28 de novembre la tercera edició de la "Cursa per la Igualtat", impulsada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola, conjuntament amb
el Club d’Atletisme la Valldigna. 
 
La ciutadania de Tavernes,després de l’aturada per la pandèmia, tornarà a córrer contra les violències de gènere i en favor de la igualtat. La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “a través d’aquesta cursa reivindiquem la lluita i condemna del poble de Tavernes contra les violències de gènere”.

La cursa compta amb la col·laboració del departament d’Esports, a més, durant el matí s’instal·larà un Punt Violeta de conscienciació a càrrec de l’Associació Alanna i la jornada estarà amenitzada per la Vall-tu-kà en diferents punts de la cursa. 
 
Una taula de "3 voltes rebel" recollira signatures per a la gratuïtat dels productes d'higiene íntima femenina a traves d'una IPL iniciativa de proposta de llei.

El recorregut de la III Cursa per la Igualtat serà de 8 quilòmetres pels carrers del poble de Tavernes, amb eixida i arribada a la plaça del Poliesportiu. Les inscripcions es poden fer al següent enllaç: http://ow.ly/Rm6g30rXEb9.

El disseny del cartell pren com motiu principal i està basat en "Les tres Papallones", les germanes Mirabal, ha estat confeccionat dins del projecte artístic que desenvolupen dones víctimes de violència de gènere juntament amb l’artista Toni Espinar.