L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dimecres, 13 d’octubre del 2021

Només han durat 12 dies en perfecte estat de conservació: no tenim remei!!!

 

El passat 30 de setembre vam publicar la noticia de la posada en funcionament de la nova zona de jocs infantils en Els Sequers (Carrer La Xara - La Barca) i com havien tingut una molt bona acollida  pels xiquetes i xiquetes de la zona. La millora dels joca havia suposat la inversió de vora 25.000 euros a l'Ajuntament, uns diners que no cal ni dir ixen dels impostos que paguem tots i totes.

 Ahir, només 12 dies després de la inauguració, les persones que hi acudien podien observar els resultats d'una nova actuació vandàlica en els jocs: majorment apareixen pintats amb grafittis, i encara potser hàgem de donar les gràcies als autors que no els mamprengueren per endavant trencant-los, com ha passat en més d'una ocasió en algunes zones de jocs infantils.

 

 

I després hi haurà qui dirà que cal més vigilància, que si la policia local això o allò... quan està ben clar, i no s'han de confondre les coses, que entrar en una zona de jocs infantils, siga la que siga, per fer malifetes i destrosses no és un problema de vigilància, sinó de sentit cívic, responsabilitat i respecte a les instal·lacions del seu poble.

Una llàstima!!!