L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 16 d’octubre del 2021

L'Ajuntament inverteix 127.993 euros en la reurbanització del carrer Sant Roc i Immaculada (sector oest)

Carrer Immaculada


L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat el contracte l’obra “Reurbanització Carrers Sant Roc i Immaculada, Zona Oest Casc Urbà (PID)”  a l’empresa  “Canalizaciones y derribos Safor” en haver ofert la millor oferta entre les set empreses presentades al concurs públic publicat en la PCSP. 

El total del contracte és de 127.993 euros IVA inclòs, i una vegada aprovar-se el pla de seguretat i higiene s'efectuara l’acta de replanteig i s'iniciaran les obres que, segons la licitació, han de concloure en tres mesos.

La licitació informa també de les obres a executar, que són la reforma de la vorera amb la substitució de la solera, paviment i vorada, així con la millora de la xarxa municipal de l’aigua potable, molt vella i que té moltes trencadures.

Una altra millora contemplada en el projecte es l’adequació del recorregut de vianants, que serà completament accessible i s’eliminaran totes les barreres arquitectòniques tal com es marca en la vigent llei estatal (Llei 51/2003 de 2 de desembre, RD 505/2007 de 20 d’abril i la normativa autonòmica del Decret  65/2019,  de  26  d’abril de la Generalitat

L’obra es completara amb la pavimentació de la calçada en les zones d’obres i la instal·lació de doble tub de PVC per a xarxa d’enllumenat.